BG RED

BG RED Produk Terbaru


Campuran minuman botani rasberi
CP: RM290/kotak
30 sachets x 2 gram

BG RED merupakan minuman campuran yang mengandungi bahan ramuan seperti buah rasberi, yis merah dan lima jenis cendawan. Buah rasberi merupakan buah yang berindeks glisemik rendah yang berkesan untuk melambatkan kenaikan darah gula. Apabila diambil bersama diet berserat tinggi, ia juga berupaya meningkatkan peredaran darah.

Yis merah mengandungi sebatian yang berfaedah - perencat HMG-CoA reductase - yang boleh merencat sintesis kolesterol di dalam badan yang turut membantu menggalakkan paras serum kolesterol yang sihat. Yis merah turut membantu menggalakkan kepekatan serum trigliserida yang sihat.

BG RED dirumus khas oleh Sayen untuk mereka yang mempunyai gaya hidup yang sibuk bagi mengelak penyakit tiga serangkai.

 Kebaikan

Kebaikan

✔ mengurangkan paras kolesterol

✔ mengurangkan paras tekanan darah

✔ mengurangkan paras gula darah

✔ kesan antioksidan

 

Di sebalik jenama kami

Di sebalik jenama kami

Pencapaian dan penghargaan yang kami capai mewakili lebih daripada pengiktirafan semata-mata. Jenama kami mewakili kepercayaan, mutu dan jaminan.

Baca selanjutnya

Anugerah dan pencapaian

Anugerah dan pencapaian

Ini ialah bukti kerja keras berdekad lamanya serta komitmen yang asli terhadap kecemerlangan dan keghairahan untuk membawa dan mengembalikan keadaan badan yang sempurna untuk semua. Di sebalik setiap anugerah wujudnya innovasi, kebijaksanaan, keghairahan dan teknologi. Mereka mendorong kami mencapai kecemerlangan untuk kebaikan sejagat.

Baca selanjutnya

Berita dan peristiwa

Berita dan peristiwa

Ikuti kami untuk mengetahui lebih tentang produk terbaru kami, aktiviti serta peristiwa terkini dan lebih lagi!

Baca selanjutnya

Kisah kejayaan

Kisah kejayaan

Anda perlu mengetahui bagaimana produk kami telah membantu ramai orang sebelum ini. Baca dan ketahuilah apa yang diperkatakan tentang kami. Baca testimoni mereka yang telah menaruh kepercayaan terhadap produk kami.

Baca selanjutnya