M3TOX

M3TOX Produk Laris


Minuman susu kultur dengan probiotik
CP: RM80/kotak
15 sachets x 2 gram

Adakah anda mengalami masalah-masalah berikut?

  • kentut yang berbau busuk
  • najis residual di dalam usus
  • bau badan yang kuat
  • sembelit
  • kembung perut
  • masalah jerawat
  • peningkatan berat badan tanpa sebab

Beri perhatian kepada badan anda! Jikalau anda mengalami keadaan seperti di atas, sudah tiba masanya anda memulakan proses detoksifikasi!

Serat merupakan salah satu komponen makanan yang menyokong proses detoksifikasi semulajadi badan kita. Serat berfungsi dengan menggalakkan pergerakan bahan buangan melalui sistem perkumuhan serta meningkatkan jisim najis. Ini boleh meredakan keadaan sembelit.

Namun, kita tidak boleh bergantung sepenuhnya kepada serat untuk detoksifikasi yang optimal. Badan kita memerlukan zat lain yang boleh ditemui di dalam probiotik dan ekstrak cendawan untuk mengecas semula, mengaktifkan semula serta memperbaharui sistem badan kita. M3TOX dirumus khas untuk mereka yang perlu menyahtoksik badan mereka yang mengalami masalah sistem perkumuhan.

Kebaikan

Kebaikan

✔ melegakan sembelit

✔ detoksifikasi usus

✔ mengurangkan lemak berlebihan

✔ mengurangkan kolesterol buruk

✔ mengurangkan masalah jerawat

 

Di sebalik jenama kami

Di sebalik jenama kami

Pencapaian dan penghargaan yang kami capai mewakili lebih daripada pengiktirafan semata-mata. Jenama kami mewakili kepercayaan, mutu dan jaminan.

Baca selanjutnya

Anugerah dan pencapaian

Anugerah dan pencapaian

Ini ialah bukti kerja keras berdekad lamanya serta komitmen yang asli terhadap kecemerlangan dan keghairahan untuk membawa dan mengembalikan keadaan badan yang sempurna untuk semua. Di sebalik setiap anugerah wujudnya innovasi, kebijaksanaan, keghairahan dan teknologi. Mereka mendorong kami mencapai kecemerlangan untuk kebaikan sejagat.

Baca selanjutnya

Berita dan peristiwa

Berita dan peristiwa

Ikuti kami untuk mengetahui lebih tentang produk terbaru kami, aktiviti serta peristiwa terkini dan lebih lagi!

Baca selanjutnya

Kisah kejayaan

Kisah kejayaan

Anda perlu mengetahui bagaimana produk kami telah membantu ramai orang sebelum ini. Baca dan ketahuilah apa yang diperkatakan tentang kami. Baca testimoni mereka yang telah menaruh kepercayaan terhadap produk kami.

Baca selanjutnya