Prozyme

Prozyme Produk Laris


Campuran minuman botani buah-buahan & sayur-sayuran dengan enzim
CP: RM330/kotak
25 sachets x 5 gram

Prozyme merupakan suatu kejayaan penyelidikan saintifik ke atas sistem penghadaman badan manusia. Ia merupakan produk pertama yang menyatukan enzim dengan probiotik.

Bahan-bahan ramuan Prozyme didapati daripada Kawasan Pemuliharaan Pantanal di Brazil yang merupakan tapak warisan dunia UNESCO. Prozyme dirumus khas dengan menggunakan tumbuhan yang tumbuh secara semula jadi serta bebas bahan kimia serangga perosak seperti bijirin, kekacang, sayur-sayuran, buah-buahan, tumbuhan liar dan rumpai laut yang kaya dengan vitamin, mineral, antioksidan, asid amino organik dan enzim. Prozyme merupakan suatu produk unik yang dirumus khas untuk mengimbangi dan mengawal selia sistem penghadaman badan manusia.

Fungsi khas dan kebaikan

Fungsi khas dan kebaikan

✔ memperbaiki sistem penghadaman badan serta persekitaran usus

✔ menggalakkan penyerapan zat ke dalam sel-sel badan

✔ memperbaiki keaktifan sel

✔ meneutralkan radikal bebas

 

Di sebalik jenama kami

Di sebalik jenama kami

Pencapaian dan penghargaan yang kami capai mewakili lebih daripada pengiktirafan semata-mata. Jenama kami mewakili kepercayaan, mutu dan jaminan.

Baca selanjutnya

Anugerah dan pencapaian

Anugerah dan pencapaian

Ini ialah bukti kerja keras berdekad lamanya serta komitmen yang asli terhadap kecemerlangan dan keghairahan untuk membawa dan mengembalikan keadaan badan yang sempurna untuk semua. Di sebalik setiap anugerah wujudnya innovasi, kebijaksanaan, keghairahan dan teknologi. Mereka mendorong kami mencapai kecemerlangan untuk kebaikan sejagat.

Baca selanjutnya

Berita dan peristiwa

Berita dan peristiwa

Ikuti kami untuk mengetahui lebih tentang produk terbaru kami, aktiviti serta peristiwa terkini dan lebih lagi!

Baca selanjutnya

Kisah kejayaan

Kisah kejayaan

Anda perlu mengetahui bagaimana produk kami telah membantu ramai orang sebelum ini. Baca dan ketahuilah apa yang diperkatakan tentang kami. Baca testimoni mereka yang telah menaruh kepercayaan terhadap produk kami.

Baca selanjutnya

 

Hubungi Kami

 • Sayen Global Sdn Bhd (678457-H)
  383-A & 383-B, Jalan Perak,
  11600 Penang, Malaysia.
 • Tel :
  604-282 7931
  604-283 7931
  604-282 8931
 • Fax : 604-282 7949

Waktu Operasi

Sayen Global WeChat

© 2018 by Sayen Global Sdn Bhd - 世愿環球有限公司 Co.No. (678457-H) (AJL 931619). All Rights Reserved. CMS Web Design by AEIOU STUDIO