V-yes

V-yes Produk Laris


Campuran minuman botani blackcurrant dengan Lutein
CP: RM330/kotak
30 sachets x 3 gram

V-yes mengandungi campuran unik ekstrak sekam kacang hitam dan ekstrak xeaxantin, ekstrak buah bilberi serta vitamin C di antara yang paling utama.

FloraGLO Lutein merupakan campuran lutein yang berasal daripada sumber tumbuhan dengan zeaxanthin. Ini ialah karatenoid yang boleh dijumpai dalam kepekatan tinggi di dalam makular - suatu kawasan kecil pada retina mata yang bertanggungjawab untuk penglihatan utama. Ianya penting untuk meningkatkan penglihatan orang-orang yang mengalami masalah astimatisma, presbiopia, miopia, kekeringan mata dan katarak.

Bahan ramuan dan kebaikan

Bahan ramuan dan kebaikan

✔ Ekstrak sekam kacang hitam
Membantu melegakan tekanan mata dan menghindari kemerosotan penglihatan.

✔ Ekstrak lutein
Mengurangkan risiko masalah penglihatan yang disebabkan oleh usia. Ia satu-satunya karotenoid yang wujud pada lensa mata. Ia berupaya melindungi mata daripada kerosakan yang disebabkan oleh cahaya UV serta radikal bebas.

✔ Ekstrak bilberi
Menambah sensitiviti mata terhadap cahaya serta meningkatkan daya penglihatan waktu malam.

✔ Ekstrak zeaxanthin
Membaiki keadaan pigmentosa retinitis, mengurangkan aberasi kromatik dan melindungi mata daripada kerosakan pengoksidaan.

✔ Vitamin C
Mengurangkan risiko pembentukan katarak, melambatkan proses penuaan tisu mata serta meningkatkan kadar penyembuhan luka.

 

Di sebalik jenama kami

Di sebalik jenama kami

Pencapaian dan penghargaan yang kami capai mewakili lebih daripada pengiktirafan semata-mata. Jenama kami mewakili kepercayaan, mutu dan jaminan.

Baca selanjutnya

Anugerah dan pencapaian

Anugerah dan pencapaian

Ini ialah bukti kerja keras berdekad lamanya serta komitmen yang asli terhadap kecemerlangan dan keghairahan untuk membawa dan mengembalikan keadaan badan yang sempurna untuk semua. Di sebalik setiap anugerah wujudnya innovasi, kebijaksanaan, keghairahan dan teknologi. Mereka mendorong kami mencapai kecemerlangan untuk kebaikan sejagat.

Baca selanjutnya

Berita dan peristiwa

Berita dan peristiwa

Ikuti kami untuk mengetahui lebih tentang produk terbaru kami, aktiviti serta peristiwa terkini dan lebih lagi!

Baca selanjutnya

Kisah kejayaan

Kisah kejayaan

Anda perlu mengetahui bagaimana produk kami telah membantu ramai orang sebelum ini. Baca dan ketahuilah apa yang diperkatakan tentang kami. Baca testimoni mereka yang telah menaruh kepercayaan terhadap produk kami.

Baca selanjutnya

 

Hubungi Kami

 • Sayen Global Sdn Bhd (678457-H)
  383-A & 383-B, Jalan Perak,
  11600 Penang, Malaysia.
 • Tel :
  604-282 7931
  604-283 7931
  604-282 8931
 • Fax : 604-282 7949

Waktu Operasi

Sayen Global WeChat

© 2018 by Sayen Global Sdn Bhd - 世愿環球有限公司 Co.No. (678457-H) (AJL 931619). All Rights Reserved. CMS Web Design by AEIOU STUDIO